Skip to main content

Brawl stars värityskuvat tulostettavat - Varityskuvat

Jos sinäkin olet Supercell-pelin fani, tässä on Brawl Stars -värityssivuja sekä Brawl stars värityskuvat (Opens in a new window) - piirustuksia tulostettavaksi  ! Riittää antaaksesi vapaat kädet luovuudellesi ottamalla esiin värikynät tai tussit tulostamalla suosikkipiirroksiasi tappeluista, kuten Colt, Corbac, Léon, Mortis, Béa ja kaikki muut pelin hahmot.

Brawl Stars on yksi tämän hetken tähtimobiilipeleistä, vähän kuin Fortnite tai League of Legends, jonka yleisö vaihtelee lapsista aikuisiin. Ensin mainittujen mielestä yksinkertainen grafiikka muistuttaa sarjakuvia, jälkimmäinen on hauska ja nopea peli. Koska lisäksi pelitiloista riippuen on mahdollista osallistua yksin, kahdessa tai kolmessa, voit pelata helposti kollegasi, toisen puolisosi tai lapsesi kanssa. Kaksoseni kanssa pelaamme myös 3 pelejä, se on käytännöllistä viestinnässä ja strategiassa, koska olemme vierekkäin. Pelissä on useita hahmoja, ja koska lapset voivat pelata sitä melko nuorena, ei ole ihme, että Brawl Stars -värityssivut ovat erittäin kysyttyjä!

Mikä on mukavaa, on kokonainen valikoima hahmoja, joita kutsutaan tappeleiksi ja jotka ovat hyvin erilaisia. On todellakin klassisen ihmisen näköisiä hahmoja, kuten Colt, Shelly, Jessie, Béa. Mutta meillä on myös epätavallisemman näköisiä tappeluita, kuten Spike kaktus, Crow joka näyttää ihmiseltä, jolla on korpin pää, Bartaba tai Surge the robotit jne. Ja koska meidän on avattava satunnaisesti piirretyllä sisällöllä olevia laatikoita, olemme kotoisin ajoittain erittäin iloisia saadessaan erittäin harvinaisen tappelun , mikä lisää mielenkiintoa legendaariseen Brawl Stars -väritykseen (Crow, Spike, Léon, Émeri, Ambre), kromaattiseen (Gaël, Surge, Colette, Lou, eversti Médor), eeppiseen ( Polly, Frank, Billie, Béa, Nani, Edgar) tai myyttinen (Mortis, Tara,…)

On myös useita pelitiloja, jotka eivät myöskään ole käytettävissä samanaikaisesti. Se on varsin mukavaa, koska sen avulla voit vaihdella ottelutyyppejä todella monipuolisilla tavoitteilla ja strategioilla. Toisaalta jokaisella hahmolla on yksi tai kaksi ainutlaatuista voimaa, löytää laatikoista tai ostaa kaupasta, jotka antavat hänelle vauhtia (enemmän voimaa, nopeampaa kävelyä, enemmän puolustusta/elämänpisteitä jne.).

Tietenkin, kuten kaikki hyvät pelit, myös päivitykset ovat säännöllisiä, ja niihin on lisätty uusia pelitiloja, uusia hahmoja ja erityisesti uusia skinejä! Riittää, että joudut maksamaan säännöllisesti ostamalla jalokiviä, joiden avulla voit hankkia niitä. Tämä pätee joskus myös legendaarisiin tai myyttisiin tappeluihin, vaikka se voi olla satunnaista tai joskus mahdollisuus valita se. Toinen ratkaisu on käyttää tähtitähtiä, jotka on ansaittu nostamalla taistelijoita tiettyihin riveihin, joskus erittäin korkeilla hinnoilla, jotka vievät valtavan peliajan!

Jos sinulla on joskus yksi (tai useampi) lapsi, joka pelaa sitä, etkä ymmärrä siitä mitään, yksinkertaisesti sanottuna, ole kiinnostunut hänen tilillään olevien palkintojen määrästä. Tämä kertoo pohjimmiltaan hänen tasonsa, jossa muutama tuhat palkintoa alkaa näyttää, että hän pelaa vähän, ja jos se ylittää vaikkapa 8000-10000 pokaalia, hän on jo pelaaja jolla on jonkin verran vahvuutta.

Katu: Skinnarilankatu 6

Kaupunki: Lemi

Osavaltio/lääni/alue: Etelä-Karjala

Puhelinnumero: 050 198 5358

Postinumero: 54710

Maanumero: +358

Maa: Finland

Skinnarilankatu 6 - Lemi - Etelä-Karjala

- Contact: #varityskuvat - varityskuvat86@gmail.com

  •  Website: 

https://varityskuvat.com/brawl-stars-varityskuvat/ (Opens in a new window)

0 comments

Would you like to be the first to write a comment?
Become a member of Värityskuvat lapsille - värityskuvia verkossa and start the conversation.
Become a member