Skip to main content

Among Us Värityskuva - Varityskuvat

Jos olet kiinnostunut Among Us Värityskuva (Opens in a new window) , olet tullut oikeaan paikkaan! Meillä on sinulle huolella valmisteltu galleria tulostettavista kuvista pelistä. Värityskirjamme ovat pääasiassa mustavalkoisia piirroksia pelin sankareista - sekä astronauteista että sabotoijista.

YHDYSVALTAIN VÄRITYSSIVUJEN JOUKOSSA

Viitaten pelin skenaarioon, olemme valmistaneet sinulle USA:n joukko -värityssivut , jotka esittelevät pelin minikohtauksia, kuten: astronautien taistelut hirviöiden ja sabotoijien kanssa. Lisäksi olemme luoneet värityskirjoja, joissa sabotoijat yrittävät vahingoittaa avaruussukkulan osia, jotka astronautien on korjattava välittömästi.

Näet kaikki ilmaiset USA:n värityssivumme vierittämällä sivun loppuun. Jos pidit tulostettavista laskentataulukoistamme, jaa ne perheen ja ystävien kanssa tai jaa ne Facebookissasi. Olemme myös erittäin iloisia nähdessämme, miltä valmiit työsi näyttävät. Siksi kehotamme sinua lähettämään meille valokuvia värillisistä piirustuksistasi, joissa on sankareita Keskuudessamme sosiaalisessa mediassa.

VÄRITYSSIVUT LAPSILLE KESKUUDESTAMME

Without Us on strateginen nettipeli, jossa yritämme yhdessä muiden pelaajien kanssa reaalitilassa valmistaa avaruusaluksiamme galaksien välistä matkaa varten . Missiomme edellyttää jatkuvaa yhteistyötä muiden pelaajien kanssa. Ryhmään piilossa olevat sabotoijat , joiden tehtävänä on katkaista suunnitelmamme hinnalla millä hyvänsä,   yrittävät kuitenkin estää meitä suorittamasta meille uskottua tehtävää .

TULOSTA LAPSESI SUOSIKKISANKARI KESKUUDESSAMME

Saamme paljon kyselyitä Keskuudessamme -värityskirjoista . Täyttääksemme lastesi odotukset olemme siis luoneet Useita kymmeniä piirroksia Keskuudessamme-pelistä tulostettaviksi ja väritettäviksi .

VÄRITYSSIVUJEN MAKSIMAALINEN YHTEENSOPIVUUS PELIN KANSSA

Valmistamamme kuviot on luotu pelin esittämän kaksiulotteisen grafiikan hengessä. Graafinen suunnittelu ei vaikuta, mutta se heijastaa hyvin pelin huumoria ja luonnetta, joka on voittanut suuren joukon faneja ympäri maailmaa ja valloittaa jatkuvasti uusia markkinoita.

Katu: Skinnarilankatu 6

Kaupunki: Lemi

Osavaltio/lääni/alue: Etelä-Karjala

Puhelinnumero: 050 198 5358

Postinumero: 54710

Maanumero: +358

Maa: Finland

Skinnarilankatu 6 - Lemi - Etelä-Karjala

- Contact: #varityskuvat - varityskuvat86@gmail.com

  •  Website: 

https://varityskuvat.com/among-us-varityskuva/ (Opens in a new window)

0 comments

Would you like to be the first to write a comment?
Become a member of Värityskuvat lapsille - värityskuvia verkossa and start the conversation.
Become a member