Skip to main content

Støtt Spitsbergen-Svalbard.no

Godt arbeid fortjener mer enn en like. Støtt Spitsbergen-Svalbard.no og bidra til å gjøre det mulig å publisere spennende innhold!
by Rolf Stange

Choose your membership

Et utstillingsvindu med panoramautsikt over hele Svalbard uansett hvor i verden du er - sånt kan man kanskje beskrive spitsbergen-svalbard.no. Nettsiden har sine røtter i min egen lidenskap for den kalde kysten ("Svalbard") og poenget er å dele det med alle interesserte. Du kan oppleve "Norge nærmest nordpolen" og lære mye om øyene lengst mot nord uten å ta en dyr reise nordover. Det er veldig mye informasjon og bakgrunn om alt mulig, med tekst og bilder, slik at du kan oppleve Svalbards mest avsidesliggende strøk og lære om historie og kulturminner, dyreliv og planter. Det er sider dedikert til forskjellige områder og hundrevis (yes!) av sider med bilder, panoramabilder og bakgrunn om enkelte lokaliteter. Her kommer regelmessig nye sider, og det samme gjelder reisebloggen og nyhetene hvor jeg skriver opp til omtrent 100 innlegg hvert år. Og alt dette på 3 språk: engelsk, norsk og tysk!

Dermed har Svalbard gjennom mer av 15 års arbeid fått et fantastisk utstillingsvindu som faktisk brukes av mange i hele verden.

Men det å skape et så stort nettsted, å ta være på det og å gjøre det enda større og bedre, det er et veldig tids- og ressurskrevende foretak. Likevel finnes det ingen betalingsmur (paywall), "kun medlemmer" sider, registrering eller betalt reklame. Sånt skal internettet være, og sånt vil vi gjerne holde det. Og vi setter stor pris på din hjelp. Hvis du helper oss ved å donere gjennom Steady kan vi drive spitsbergen-svalbard.no uten betalingsmur, registrering, betalt reklame osv også i fremtiden!

Planen er å holde hele nettsiden tilgjengelig for alle. Det er ingen planer om "bare for medlemmer" sider eller andre ugreier av den slags. Alle skal kunne oppleve hele Svalbard, i hvert fall her på denne hjemmesiden. Takk for at du støtter oss på denne reisen!