Alle Beiträge

Hoe kan je bonustitels downloaden?

Regelmatig krijg ik de vraag hoe bonustitels gedownload kunnen worden?

Deze mogelijkheid is beschikbaar voor alle mensen die Helper, Ondersteuner, Donateur of Sponsor zijn van het Gratis Theologieboek-project.  Steady noemt al deze mensen een ondersteuner in hun mails, dus ook de mensen die Helper, Donateur of Sponsor zijn.

Wanneer ik een bonus-titel plaats wordt door Steady een mail verstuurd naar alle Helpers, Ondersteuners, Donateurs en Sponsors. In die mail staat eigenlijk alleen de titel en een knop voor verder lezen.  Helaas noemen ze het "Weiterlesen" (Steady is een Duits initiatief en ze hebben de vertaling naar het Nederlands nog niet helemaal op orde).

Als je op "Weiterlesen" klikt ga je naar de Steady-site en kom je op de juiste pagina. Echter het is wel een afgesloten pagina. Er staat een slotje met de tekst:  Alleen voor ondersteuners.  Maar wat Steady ondersteuners noemt zijn dus de Helpers, Ondersteuners, Donateurs en Sponsors van het Gratis Theologieboek project.  Klik rechtsboven op Aanmelden en log in op de Steady site. (Het account heb je aangemaakt toen je besloot Helper, Ondersteuner, Donateur of Sponsor te worden). 

Na het inloggen kan je de hele tekst van het artikel lezen en staat er een link om de bonustitel te downloaden.

Bedankt voor de ondersteuning. Veel plezier met de bonustitels.

Peter van der Schelde

Kommentare sind nur für Mitglieder zugänglich. Nimm an der Diskussion teil …