Skip to main content

Toca Boca: Värityskuvat tulostettavat sivut lapsille - Varityskuvat

Pidä hauskaa pelaamalla Tocaa jopa paperiarkeilla ja värillisillä tussilla tältä sivulta löytyvien Toca boca värityskuva (Opens in a new window) - ja tulostuspiirustusten ansiosta.

Toca Boca Life World -videopelisovelluksen monet hahmot, kirjoitus ja mielikuvitukselliset asetukset ovat kaikki käytettävissäsi tulostettavaksi ja väritettäväksi valitsemillasi taiteellisilla tekniikoilla.

Toca Life, on ruotsalaisten kehittämä sovellus Toca Boca , jokapäiväistä elämää simuloiva videopeli, jossa voit valita avatarisi, työskennellä, rakentaa kotisi ja olla vuorovaikutuksessa muiden hahmojen kanssa erilaisissa olosuhteissa.

Itse asiassa Toca Townin ensimmäisen julkaisun jälkeen Toca Life -videopelissä on nykyään kymmeniä sovelluksia pelattavaksi eri maailmoissa: Toca Life Farm, City, School… ja äskettäinen Toca Life World , joka sisältää kaikki aiemmat maailmat.

Katso videotraileri, jossa kerrotaan, miten Toca Life toimii englanniksi:

Toca Life World -sovellus on ladattavissa ilmaiseksi iOS:lle ja voit pelata ilmaiseksi perussopimuksella, mutta jos haluat ostaa uusia koteja, kalusteita, vaatteita ja asusteita, voit tehdä sen sovelluksen sisäisestä ostoskaupasta.

Luo maailmasi, koristele kotisi ja ystävysty videopelin hahmojen kanssa älypuhelimellasi tai tabletillasi ja jatka pelaamista myös Toca Life -värityssivuilla : valitse mustavalkoinen kuva, josta pidät eniten, napsauta painiketta ja lataa Toca Life Maailman värityssivut PDF-muodossa ilmaiseksi!

Katu: Skinnarilankatu 6

Kaupunki: Lemi

Osavaltio/lääni/alue: Etelä-Karjala

Puhelinnumero: 050 198 5358

Postinumero: 54710

Maanumero: +358

Maa: Finland

Skinnarilankatu 6 - Lemi - Etelä-Karjala

- Contact: #varityskuvat - varityskuvat86@gmail.com

  •  Website: 

https://varityskuvat.com/toca-boca-varityskuva/ (Opens in a new window)

0 comments

Would you like to be the first to write a comment?
Become a member of Värityskuvat lapsille - värityskuvia verkossa and start the conversation.
Become a member