Skip to main content

Fortnite värityskuvat Lapsille - Tulostettavia Värityskuvia

Jos lapsesi on videopelien ystävä ja pyytää sinua tulostamaan Fortnite värityskuvat (Opens in a new window) , et välttämättä tiedä siitä. Jotta ymmärtäisit konseptin nopeasti, tämä videopeli on pudottaminen saarelle, jossa 100 pelaajaa kilpailee viimeisestä selviytymisestä ja kuuluisan #top1-palkinnon voittamisesta. Tämä voi olla yksin tai ryhmissä (2 duossa, 3 tai 4 jaksotilassa), ja on myös muita pelitiloja. Monimuotoiset paikat, kuten Sweaty Sands, Holly Hedges, Weeping Woods, Slurpy Swamp, Misty Meadows, Frenzy Farm, mahdollistavat laajat puitteet. Lopulta pelissä yhdistetään sekä ammunta- että selviytymisnäkökohdat.

Tämä on ammuntapeli, jossa on mahdollista saada talteen paljon erilaisia ​​aseita: konepistooli, jousi, sinko ja monia muita! Tämä on osa pelin "viehätystä" sillä tosiasialla, että jokaisessa pelissä on eri varusteet. "sarjakuva"-näkökulmastaan ​​se on erittäin suosittu pienten lasten keskuudessa (kuten Brawl Starsissa , kuten ^^), jotka voivat pyytää sinua värjäämään Fornite-nahoja  ! 

Mikä se on? Nämä ovat hahmon esiintymisiä, kuten pukuja. Se voi olla äskettäin Avengers, kuten Thor tai Iron Man, Batman tai Jokeri. Mutta se voi olla myös muiden videopelien hahmoja, kuten Lara Croft tai DJ Marshmello omalla naamiollaan! Jos kuulet termin "  Battle Royale  ", se tarkoittaa vain sitä, että huomaat kilpailevan muita vastaan ​​ollakseen viimeinen pelaaja. Huomaa, että sisältö ei koske vain taisteluaseita, vaan siinä on myös rakenteiden periaate.

Voit todellakin tuhota monia asioita: puita, autoja, taloja ja muita resurssien palauttamiseksi. Nämä ovat puuta, metallia ja kiveä, joiden avulla pystytään tekemään seiniä ja portaita, sekä suojaamaan itseään muilta pelaajilta, että sekä liikkumaan nopeammin tai omaamaan "taktiikoiden" etua päästäkseen vastustajien yläpuolelle! Lyhyesti sanottuna "rakennus" on erittäin tärkeä osa peliä, ja parhaat ovat erittäin nopeita!

Pelissä on myös muita näkökohtia, kuten "Save the World" -tila, jossa sinun täytyy paeta zombeja. Selviytymisperiaate korostuu siellä vieläkin enemmän, mutta ihmispelaajana, joka ei taistele muita pelaajia vastaan. Pelitila ei kuitenkaan ole käytettävissä Switchissä, vaikka se on muilla alustoilla, kuten PS4, PC ja älypuhelin.

Kaikkein halutuimpien piirustusten joukossa, sinun pitäisi luultavasti pyytää sinulta Fortniten kauden 10 tai 11 värityssivua tai jopa hyvin erityisiä skinejä, kuten Ikonik , Nomad , tumma ritari, laama, banaani, Marshmello… Huomaa, että voit ladata tai tulostaa ne suoraan mieltymystesi mukaan.

Katu: Skinnarilankatu 6

Kaupunki: Lemi

Osavaltio/lääni/alue: Etelä-Karjala

Puhelinnumero: 050 198 5358

Postinumero: 54710

Maanumero: +358

Maa: Finland

Skinnarilankatu 6 - Lemi - Etelä-Karjala

- Contact: #varityskuvat - varityskuvat86@gmail.com

  •  Website: 

https://varityskuvat.com/fortnite-varityskuvat/ (Opens in a new window)

0 comments

Would you like to be the first to write a comment?
Become a member of Värityskuvat lapsille - värityskuvia verkossa and start the conversation.
Become a member